Pelbagai model trader – berasal dari trader pemula sampai peniaga profesional – yang akan mendaftar menjadikan broker FBS mengupayakan mempermudah ini dengan memicu 5 model akaun mengikut gejala tiap tiap trader Malaysia.

fbs broker malaysia
  • Akaun Standard FBS

Salah satu model akaun fbs broker malaysia  yang kerap digunakan oleh peniaga baru dan profesional adalah akaun FBS standard. Spread rendah sampai deposit minimum yang rendah adalah faedah akaun standard. Leverage maksimum yang diberikan capai 1: 3000 dengan lot banyak berasal dari 0,01 sampai 500. Tetapi bagi anda yang merupakan peniaga baru direkomendasikan untuk tidak pakai leverage yang tinggi.

Leverage yang selamat digunakan adalah maksimum 1: 500.

  • Akun ECN

Bagi peniaga profesional yang mahukan asumsi pantas pergerakan harga, akaun ECN ini amat cocok untuknya. Walau bagaimanapun, akaun ini tidak mungkin berlaku tanpa faedah , sehingga tiap tiap transaksi yang senantiasa akan dikenakan bunga.

Komisen yang dikenakan untuk akaun ECN ini terhitung masuk akal – terutamanya jikalau dibandingkan dengan akaun standard – yang hanya $ 6. Di samping itu, had transaksi tidak terhad, jadi peniaga boleh pakai sebahagian besar deposit mereka.

  • Akaun Cent FBS

Bagi peniaga pemula yang mengidamkan mengalami pengalaman pakai akaun sebenar dengan dana sebenar, amat digalakkan pakai akaun fbs broker malaysia sen . Dengan had deposit minimum hanya $ 1, model akaun ini terlalu mungkin para trader pemula untuk mempraktikkan psikologi trading atau mencuba trik trading baru.

Spread yang dikenakan untuk tiap tiap pasangan amat berbeza, bermula dengan 1 pip.

  • Akaun Zero Spread FBS

Penyebaran akaun ini capai 0, jadi cocok untuk trader pemula dan profesional yang pakai trik scalping dan trader yang mahukan transaksi cepat. Namun, kerana komisen berjumlah $ 20 / lot, tidak cocok untuk peniaga swing dan harian untuk pakai akaun model ini. Had minimum untuk deposit Akaun Zero Spread FBS ialah $ 500. Leverage pada akaun spread FBS sifar adalah 1: 3000.

  • Akaun Mikro FBS

Peniaga – terutamanya peniaga pemula – kerap mengadu penyebaran yang jadi meluas. Spread yang meluas berlaku sekiranya terkandung pergerakan mata wang yang kuat disebabkan oleh berita. Kini peniaga tidak harus cemas kerana broker FBS sudah menyediakan model akaun spread tetap. Ya, akaun itu adalah akaun mikro fbs broker malaysia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *